lapos-fejléc

 Arckezelések Gigi termékekkel

Több, mint 180 terméke minden bőrtípusra többféle megoldást kínál. Professzionális kozmetikumok,melyhez a Holt tenger egyedülálló ásványait használja. Évente legalább 1 új fejlesztésű terméket hoznak létre, mely a legújabb trendekhez igazodik. Nyitott az új hatóanyagokra. Egyetemi, gyógyszergyári kutatócsoporttal történik egy termék megvalósítása. Új termékei paraben, ásványi olaj, tartósítószer és illatanyagmentes.
 

 Bioplazma kezelés

gigi-arckezelés-bioplazma-kezelés-kozmetika-nagyfi-zsuzsa-budapest

GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer mely az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság.  Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, hosszabb regeneráló kényeztető kezelést vagy kezelési kúrát. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki. A BiotechMarine a legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. Folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tenger szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.
 

 Növényi Őssejtes kezelés

gigi-arckezelés-növényi-őssejtes-kezelés-kozmetika-nagyfi-zsuzsa-budapest

Növényi őssejtes gyógyászati terméksor, a termékek mindegyike parabénmentes, 100% allergénmentes parfümmel illatosított, hipoallergén. Széles palettája megoldást nyújt minden bőrtípus kezelésére, legyen az érzékeny, rosaceás, érett, zsíros vagy pigmentfoltos. Ajánlható drasztikusabb szépészeti beavatkozások elő- és utókezelésére is.
Főbb hatóanyagai:  PhytoCellTec TM MalusDomestica (egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel a bőrünket, egészséges sejtek képződését indítják el, a kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek). Butterbur kivonat (intenzív nyugtató, az allergiás tüneteket enyhítő hatású hatóanyag). Speciális édesgyökér kivonat (gyulladás és bőrpírcsökkentő hatóanyag). Biodynes ® TRF ® (speciális élesztőkivonat, nyugtató, gyulladás- és irritáció gátló hatású, mélyen hidratálja a bőrt, segíti a hyaluronsav megkötését, csökkenti a ráncok mélységét intenzív collagen felépítő mechanizmusok beindítás
 

 Fitoösztrogénes kezelés

gigi-arckezelés-fitoösztrogénes-kezelés-kozmetika-nagyfi-zsuzsa-budapest

Az érett bőr ápolására és kezelésére nyújt hatékony segítséget. A menopauza után a drasztikus hormonváltozások miatt a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, feszességéből, fénytelenné, fakóvá, petyhüdtté válik. A termék aktív hatóanyaga az isoflavon, ami egy fitoösztrogén, szójából kivont protein, mely a természetes ösztrogén hatásával egyezik a bőrben. A növényi ösztrogének elősegítik a kollagén rostok megújulását, kisimítják a finom ráncokat, megnövelik a bőr hidratáltsági szintjét, feltöltik, helyreállítják rugalmasságát, feszességét.
Ideje: 1 óra
 

 

Oxygen kezelés

gigi-arckezelés-oxygen-kezelés-kozmetika-nagyfi-zsuzsa-budapest

Bőrfiatalító luxus termékcsalád. Egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára, az öregedés jeleinek megszüntetésére.
A terméksorozat 4 új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz: Perflourodecalint , hogy a bőr újra lélegezzen és funkciói tökéletesen működjenek. Matrixyl-t az új kollagén rostokért. Sepilift-et a sima, feszesebb bőrért. Taurin-t a hidratáltságért, az antioxidáns védelemért és plusz energiáért. Mindezeknek bőr- és sejtmegújító, fiatalító hatásuk van.
Ideje: 1.5 óra
 

 

 Problémás arcbőr kezelése

gigi-arckezelés-problémás-arcbőr-kezelés-kozmetika-nagyfi-zsuzsa-budapest

Bőrgyógyászok, vegyészek és kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád. Igazi áttörést jelent a zsíros és problémás bőr kezelésében. Hormonsemlegesítő, faggyúműködést és hámképzést szabályozó gyógyhatású termékcsalád elsősorban korpás és olajos szeborreás bőrök kezelésére. Segítségével megelőzhetjük a súlyosabb elváltozások megjelenését, a foltok és hegek kialakulását, csökkenti a faggyúkiválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítják a bőrt és megvédik a baktériumoktól.
Ideje: 1.5-2 óra
 

 Lótusz

gigi-arckezelés-lótusz-kozmetika-nagyfi-zsuzsa-budapest

Egzotikus termékcsalád a lótusz virágának és a zöld illetve a fehér tea kivonatának áldásos hatásával, a különböző bőrtipusok kezelése érdekében más és más növényi hatóanyagokkal kombinálva.
Ideje: 1.5-2 óra
 

 

 

 

Derma tisztító kezelés

 

Az arcbőrl tisztítása, radírozása felpuhitása, kézi nyomkodása, összehúzó és tápláló pakolás, masszírozás.
Kezelés időtartama: 1.5-2 óra
Kiegészíthető gépi kezelésekkel: mikromasszázs, ultrahang, vió

 

Otthoni termékcsaládja is kapható!