lapos-fejléc

MG-LOGO

MG LogoClaim 4cP-01-01

kozmetika-budapest-pestszentimre-soroksar-maria-galland-01

A márkanév egybeforrt az igényes szépségápolás fogalmával. A Maria Galland kozmetikusok világszerte a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtják a revitalizáló és bőrfiatalító kozmetika területén. Tapasztalataim szerint ezekkel a termékekkel érem el a legjobb eredményt!
A Maria Galland a ragyogó bőr kozmetikája

 

 

Eszenciák

 Maria-galland-esencilis-kezels-300pxHatékony, exclusive, elegáns, professzonális, és személyre szabott  kezelés minden bőrtípusra, hogy bőre üde és ragyogó legyen:
- Anti-age (kaviár)
- Regeneráló (fekete orchidea)
- Nyugtató (malachite)
- Hidratáló (szarvasgomba)
- Tisztító (ezüst)
- Revitalizáló (arany)
- Szemkörnyék (hyaluron)

 

MilleLumiére

kozmetika-budapest-pestszentimre-soroksar-maria-galland-01aAz anti-age bőrápolás új generációja, különlegesen magas elvárásokhoz fejlesztve. 40 éves kor felett megoldást kínál a bőröregedés összes jelére.
Top-Complex
Maria Galland egyedülálló Anti-Age innovációja.
Truffle
Fehér szarvasgomba avagy-Fehér gyémánt - aminósavakban és ásványi anyagokban gazdag, cukorszármazékokat tartalmaz,mely megőrzi a bőr nedvességtartalmát.
Or Arany
Mikro kapszulába zárt 24-karátos tiszta arany. Megtartja a bőr fiatalos ragyogását. Fény-visszatükröző ereje által az arcbőr tündöklik a szépségtől
Peptid: anti-agening
Növeli a kollagén termeléstés a fibronektint
Növeli a kollagén sűrűségét, így a bőr feszessé és rugalmassá válik.
Növeli a hyarulon sav szintézisét.
Elősegíti a sejtek megújulását.
Cell-sejtaktivátor
Feltölti energiával az öregedő sejteket.
Megőrzi a sejtek szerkezeti funkcióját
Védi a sejtek élettartamát
 

 

MasqueModelant

kozmetika-budapest-pestszentimre-soroksar-maria-galland-02Metódusa a világon egyedül álló abban, hogy a bőr különböző problémáit egyszerre tudja kezelni. Az arc különböző részeire más és más hatóanyag kerül. Szérumok és speciális krémek felvitele után különleges technikával modeláljuk az arcon az ásványi sókban dús maszkot, amely kisimítja a vonalakat, megemeli az arc kontúrját. 
A maszk felmelegszik, a pórusok kitágulnak, és a hatóanyagok maradék nélkül felszívódnak, majd a maszk lehűlése után egy face liftinget kap az arc.
A maszk levétele után friss, feszes, sugárzó arcban gyönyörködhetünk.

 

 

Profilift - arckontúr feszesítő - emelő arcápolás

 
kozmetika-budapest-pestszentimre-soroksar-maria-galland-03Kiválóan helyreállítja a láthatóan ráncosodó, megereszkedett bőrt. 
Speciális masszázs: a shiatsu mozdulatok megnyitják a meridiánokat, dinamizálják és méregtelenítik a sejteket. Az arcizmok gyúrása serkenti a vér és nyirokkeringést. Bőrfeszesítő C, A + E vitaminokban gazdag kapszula és maszk feltétele után arcmasszázst végzünk a teljes relaxáció érdekében. Meglepő és szabad szemmel látható eredmény: világosabb, ragyogóbb arcszín, halványuló ráncok. Az arckontúr mindhárom dimenzióban fiatalosan telt lesz.
 
 

 

 

Coconkezelés

kozmetika-budapest-pestszentimre-soroksar-maria-galland-04Hatóanyagokban dúsbiolifting kezelés, különleges masszázskoncepcióval. . A Cocon habmaszk segítségével a hatóanyagok optimálisan fejtik ki hatásukat, nedvességet életerőt adnak.

Bőrtípusnak megfelelően:
- Száraz, vízhiányos bőrre
- Idősödő, ráncos bőrre
- Fakó, oxigénhiányos bőrre
- Stresszes, vitaminhiányosbőrre
 
 

Bőrszövet szem maszk


kozmetika-budapest-pestszentimre-soroksar-maria-galland-05Feszesítő,ránctalanító szem maszk.
  
 

 

 

 

Derma tisztító kezelés

kozmetika-budapest-pestszentimre-soroksar-maria-galland-06bőrtípusnak megfelelő Maria Galland termékekkel.
Férfiaknak és Nőknek

 

         

 

 

 

Otthoni termékcsaládjai is kaphatóak!