lapos-fejléc

Bőrmegújító hámlasztó kezelések

 

kozmetikus-bőr-hámlasztás-nagyfi-zsuzsa-derma-b

 

Mikrodermabrázió

Bőrcsiszolás, az egyik leghatékonyabb módja a hámréteg elhalt szarusejtjeinek koptatására. Mivel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a faggyúmirigyek eldugaszolt kivezető nyílásai szabaddá válnak, így kevesebb miteszer és pattanás keletkezik, de sikeresen kezelhetjük a pattanás utáni hegeket, a pigment hibákat, öregségi foltokat. Revitalizáló, feszesítő, bőrfiatalító kezelésként is használjuk.  
 

AHA kezelés

Kíméletes hámlasztás gyümölcssavakkal a bőr megújításáért. A termékcsaládba az AHA mellé még A-vitamin is került, amely sejtosztódás elősegítő hatásával felerősíti a készítmény bőrfiatalító hatását. Mindezt maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával fejti ki hatását.     
 

Recoverypeeling

Kémiai peeling, amelynél a hámlasztást az eddig megszokott alfa-hidroxisavak mellett már béta-hidroxisavakkal együttesen végezzük. Az összetett hatásnak köszönhetően egy mélyebb, hatékonyabb, mégis biztonságos hámlasztást érhetünk el. Alkalmazható, akinek a bőre egyenetlen felszínű, aki ráncosodik, akinek a bőre egyenetlenül pigmentált, napfény vagy szoláriumozás károsította, aki gyors és eredményes kezelést szeretne, akinek bőre fáradtnak, vitalitást vesztettnek tűnik, aki pattanásoktól, hegektől szenved.
 

Hydroabrázió

A gyengéd bőrmegújítás
Napos időszakban is alkalmazható, nem teszi fényérzékennyé a bőrt.
A hidroabrázióvízsugárral történő bőrcsiszolás és hidratálás egy készülékkel.
A kezelés célja az elhalt hámsejtek és szennyeződések eltávolítása, az esetleges gyulladások csökkentése, a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése, mélyrétegi hidratálása.
A kezelés lépései:
1. Peeling, hámlasztás vízsugárralA spatula szerű kezelőfej több tízezer rezgést vált ki másodpercenként a bőr megérintésekor. Ennek hatására a vízcseppek kis robbanásai magukkal viszik az elhalt hámlemezkéket, a felületi szennyeződéseket, ezáltal megtisztítják a pórusokat, így a bőr “fellélegzik”, keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztőképessége megnő, a bőr természetes anyagcsere folyamatai hatékonyabbak lesznek, ezáltal a gyulladási hajlam minimalizálódik.
2. A bőr feltöltése: Bőrtípusnak megfelelő ampullával; pl. hyarulonsavval.Az alacsony frekvenciás ultrahang kellemes mikromasszázst nyújt a bőrnek, ezáltal javul a sejtek közötti kapcsolat, így a kezelés során a hatóanyagok akadály nélkül tudnak a bőr mélyebb rétegeibe jutni.
3.Arc, nyak, dekoltázs masszázs bőrtípusnak megfelelő krémmel. A bőr megtelik tápanyagokkal, üde, sima bőrfelszínt eredményezve. Egyetlen alkalom is látványos bőrképjavulást eredményez, de kúraszerűen alkalmazva rendkívül látványos eredményt lehet vele elérni.
Három kezelés közepes hámlasztást
Hat kezelés mélyhámlasztást eredményez
Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra alkalmazható – még a legérzékenyebbekre is – a sejtregeneráció fokozására, bőrfeszesítésre, extra dús hidratálásra, kúraszerűen UV-sugarak által igénybevett pigmentfoltos bőrre, továbbá alkalmas mitesszeres bőr kíméletes, de alapos tisztítására, a fáradt-szürke, valamint az érdes-száraz bőrök problémáinak kezelésére.
A kezelés kb. 60 percet vesz igénybe.
A hidroabrázió egyéb más kezelésbe is beépíthető folyamat!